Njutning är en viktig del av livet och nu har du möjlighet att lära dig att njuta mer. Här får du praktiska övningar som aktiverar nerverna i kroppen så att du kan njuta mera av dina sinnen. Det är en kurs med teori och mentala övningar som lär dig omprogrammera din hjärna och dina tankemönster för att medvetet skapa det liv du önskar. Lär dig uppleva njutning i de små tingen och att hitta kraft och riktning genom att följa njutningen i livet.


Hej, det är jag som är Lin Lovely


Det är jag som är din guide genom den här kursen. Jag har gjort den här resan själv för många år sedan och jag förvånas än idag över hur mycket njutning som är möjlig och hur det påverkar allt jag gör.

Jag arbetar över hela världen som tantra lärare och sex coach med män, kvinnor, par och stora grupper. Med en bakgrund som yogalärare, yogateraput, massös, meditationslärare och NLP practitioner guidar jag dig in i en spännande värld av vetenskap och andlighet, grundat i din kropp.

Min drivkraft är en längtan efter en värld i kärlek och fred och jag vet att det börjar inom oss själva. Jag tror också på profetian att den nya tidens ledare är kvinnor och då du hittar din feminina essens och din förmåga till njutning så är du en av föregångarna till en ny tid. Vi ska leva i fred och lycka, med kärleksfulla relationer och vi ska föda barn utan smärta. Välkommen till en livsomvälvande kurs.

ANMÄL DIG TILL KURSEN IDAG


ATT LEVA I NJUTNING

Du är unik!

Kursen ger dig utrymme att landa i dig själv och att omfamna den du är till fullo. Sann självkärlek handlar om att acceptera din personlighet, din längtan och din sårbarhet.


Att våga säga "ja" till upplevelser som du verkligen vill ha är viktigt för att skapa njutning i ditt liv. Lika viktigt är det att säga "nej" till de upplevelser som är icke önskvärda for just dig.

Uppskatta din kropp!

Yttre skönhet är en spegling av hur du mår inuti. Genom att bejaka din kropps behov och se till att du får tid att röra på dig, vila och njuta av din sexualitet så får du ett attraktivt skimmer av skönhet omkring dig.


Att njuta av livet gör dig vacker, inifrån och ut.


Utöka din förmåga att njuta!


Det går att träna upp kroppen så att du njuter mer av fysisk beröring, sensualitet och sex. Det handlar om att lära känna dig själv och att öppet utforska dina tankar, känslor och kroppsliga förnimmelser.


Den här kursen ger dig en ny upplevelse av din kropp, ökad libido och mera tillfredställelse. Är du redo för ett sexuellt uppvaknande?